• Træfældning og beskæring i Rungsted

  Er du på jagt efter en professionel til at fælde eller beskære dine træer i Rungsted?

  Jakobs træfældning er et lille enmandsfirma der arbejder med pleje af træer i hele deres livscyklus. Firmaet bygger på en glæde ved naturen, hvad enten den findes i en skov eller i en villahave i byen. 

  Som i de fleste fag er viden afgørende for et godt resultat. Jeg er uddannet på skovskolen og har en bred viden om træer og hvordan man plejer dem. Alt arbejde sker på en forsvarlig måde, både for personer, værdier og bygninger i nærheden og for selve træet.

  Det sker jeg står med en opgave som kræver mere viden eller flere hænder end jeg selv har. Jakobs Træfældning har et bredt netværk af samarbejdspartnere at trække på. Derfor skriver jeg også tit ”vi” om en opgave der løses af Jakobs Træfældning. Af sikkerhedsgrunde vil det i visse tilfælde også være nødvendigt at være to mand til en opgave.

  Vi er selvfølgelig fuld forsikret hvis uheldet skulle være ude, hvilket for dig som kunde betyder at du har en økonomisk sikkerhed hvis noget uventet skulle ske. Først og fremmest gør vi os umage for at undgå det!

 • Priser på træfældning i Rungsted

  Det er vanskeligt at sige noget generelt om hvad det koster at fælde et træ. Plads omkring træet og hvor meget af oprydningen vi skal tage os af er noget af det som betyder mest. Vi har samlet nogle eksempler på priser på fældning. Klik her eller på billedet.

  Hvis du vil læse mere om mulighederne for træfældning kan du klikke her...