• Træfældning

  Træer vokser! Ligegyldigt hvor smukt et træ er, kan det være den rigtige beslutning at fælde det. Det kan være hvis det skygger, tager lys fra huset eller måske står i vejen for et andet projekt. Endelig kan træer også med tiden udvikle sygdom, og udgøre en fare for at vælte ned over bygninger eller det der er værre.

   

 • Det kan være meget forskelligt om det er en stor eller en lille opgave at fælde et træ. Flere forhold spiller ind, blandt andet:

  Hvor står træet?

  Tæt ved bebyggelse?

  Kan det falde i sin fulde længde uden at ramme noget?

  Er der sygdom i træet?

  Hvor højt er det?

  Hvordan er adgangsforholdene?

  Hælder træet til en side?

  Det kan derfor være vanskeligt at sige noget generelt om hvad det koster at fælde et træ. Hvis træet kan falde i sin fulde længde uden at gøre skade kan det som regel fældes fra jorden. Alternativt kan træet "klatres ned", det vil sige vi klatrer op i træet og fælder det oppe fra. Generelt vil en klatreløsning være dyrere en at fælde træet fra jorden.

  Du er altid velkommen til at ringe og diskutere dit projekt. Hvis vi kan, giver vi en pris over telefonen. Du kan også sende os nogle billeder og en kort beskrivelse på mail. Ofte kan det dog være svært at give en pris uden at have været på stedet. Vi kommer gerne ud og kigger på det og giver et uforpligtende tilbud.

  At fælde træer kan være farligt og gøre stor skade hvis det ikke gøres rigtigt. Vi anbefaler derfor at tage fat i en fagmand. Vil du gerne gøre en del af arbejdet selv kan det selvfølgelig sagtens lade sig gøre. Læs mere her.

  Er du i tvivl om det er den rigtige beslutning at fælde træet kommer vi meget gerne ud og rådgiver.